Kézműves élelmiszerek
Kézműves ajándékok
Céges Ajándékok
Természetes illatszerek
Portéka blog
Chocome Raffinée 3
A dobozban a Valrhona édes különlegességei lapulnak: a gyümölcsös és a mandulás couverture (massza) testét lágy kakaóvaj, a termések friss zamata és a cukor alkotja. Nepáli Timur borsos mandula couverture-rel bevont szicíliai mandula A szicíliai Tuono típusú mandulaszemek roppanós textúráját a a mandulaliszt couverture puhásága ellenpontozza, ezek kontrasztját pedig a Nepálból származó, friss grapefruitos ízjegyeket hordozó és bizsergő frissességet nyújtó timur bors teszi emlékezetessé.
Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró A frissen pörkölt piemontei mogyorószemeket dupla kéreggel borítottuk. Elsőként mogyorókrémes tejcsokoládét, majd az egzotikus passion fruit gyümölcsből készített couverture-rel vontuk be, melynek köszönhetően kellemes savanykásság párosul a mogyoróval.
Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula A lapos, roppanós szicíliai Tuono típusú mandulaszemeket dupla kéreggel láttuk el. Egyrészt egy Madagaszkárról származó termőterület szelektált étcsokoládéval, valamint egy leheletnyi parfümösséget hordozó, kirobbanóan friss yuzu couverture-rel. |