Kézműves élelmiszerek
Kézműves ajándékok
Céges Ajándékok
Természetes illatszerek
Portéka blog
Kaldeneker rebarbarás meggydzsem
Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb . Kevés cukorral készült, így a gyümölcs és a zöldség még jobban megőrizte friss ízét. Kanalazzátok fagyira, palacsintára, vagy töltsetek meg vele süteményeket. Próbáljátok ki grillezett húsok mellé is fogyasztani.
Készült: meggy, rebarbara, cukor, fahéj, vanília, citromsav és almapektin felhasználásával.
Gyümölcstartalma: 80 %
Tartósítószert, aromát és színezéket nem tartalmaz. Eltarthatósága egy éve, csak felbontás után kell hűtőben tárolni, ott egy-két hétig eltartható.
Felhasználása: remek kiegészítője pitéknek, akár a nyers és még sütésre váró pitébe is belecsepegtethetjük. Fagyira kanalazva vagy palacsintába töltve is nagyon finom. Párolással vagy főzéssel készült marhahúshoz is kínálhatjuk.