Kosár:

(A kosár üres)

Ügyfélszolgálat:+36 70 300 22 77

Tamás Pince

A csopaki Tamás Pince szörpjei a magyar kulinárisok körében nagyon közkedveltté váltak. A levendulaszörpnek sok rajongója lett az elmúlt években. Pedig eleinte meglepődve kóstolgatták a vásárlók, hiszen a molyirtó levendula után, forradalmi újítás a mindennapi étkeinkben.

Tamás Pince szörpjeit a leghíresebb magyar éttermekben is megtalálják, így a budapesti Michelin csillagos COSTES ÉTTEREM is használja és ajánlja termékeit.

Igazi felüdülést nyújt ez az egyedi levendulaszörp, amely nem csak az egészségre gyakorolt kitűnő hatása miatt is kedvelt, de lelki megnyugvást hoz a stresszes embernek, hiperaktív gyermeknek. Már sztíviával is kapható!

A gyömbért elsősorban ajánljuk reggeli rosszulléttől szenvedő kismamáknak, avagy nagy utazóknak, akiknek gyomrát megviseli az utazás. Nem csak a gyomorra való hatása végett ajánljuk, hanem kitűnő íze miatt is. Mindemellett vitalizál is, így folyamatos fogyasztásával érezhetően visszatér életerőnk.

Bodzavirág szörp: A gyermekkorok édes emléke. Ebből az illatos virágból készült hűsítő italból szinte már mindenki ivott valaha, valahol. Most azok részére készítettük bodzavirág szörpünket, akik ezt az emlékezetes íz, illat világot keresik.

A menta a népi gyógyászat közismert gyógynövénye. Használják gyomor, belek, epehólyag és epeutak görcsökkel járó panasz esetén. Bizonyítottan jó szélhajtó, idegnyugtató, fejfájás-csillapító, vértisztító, fertőtlenítő. Légúti panaszok esetén is alkalmazzák.
Nem csak szörpként, de akár vízzel hígítva, felforralva, teaként is fogyaszthatjuk. Néhány csöppel akár kávénkat is megvadíthatjuk.

Nyitvatartás

A webshopunkból megrendelt terméket előre egyeztetett időpontban Budapesten a Horánszky utca 5 szám alatti irodánkban tudja átvenni. 

Kövess minket a Facebookon is

Elérhetőségeink

 

  • +36 70 300 2277

 

 

Scroll to top