Kosár:

(A kosár üres)

Ügyfélszolgálat:+36 70 300 22 77

Nagyszerű hírek a chocoMe háza tájáról. 

Újabb 7 nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra az International Chocolate Awards regionális versenyén!

Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott. 

Pár mondatban egy bemutatkozó a manufaktúrától.

A chocoMe elsődleges célja, hogy folyamatosan kiváló minőségű, a fogyasztói igényeknek minden tekintetben kiemelkedően megfelelő csokoládékat készítsünk. A tökéletes csokoládé páratlan minőségű alapanyagokat követel: ezért használja a chocoMe a francia Valrhona, Michel Cluizel, Cacao Barry csokoládégyártó vállalatok 100% kakaóvaj tartalmú, felsőkategóriás csokoládé alapanyagait, és ezért szerzi be a különböző feltéteket válogatott német, olasz és francia beszállítóktól.

Az alapanyagok megléte önmagában nem eredményezne tökéletes csokoládétáblákat: ehhez szükséges a csokoládékészítőink elhivatottsága, szakértelme és szeretete, valamint az, hogy ezek a csokoládék kivétel nélkül kézzel készüljenek, a nagyüzemi gyártási folyamatokat mellőzve. A hibátlan alapanyagokból készült, páratlan ízvilágú csokoládék készítése során rendkívüli figyelmet fordítunk a feltétek elhelyezése során az esztétikumra, mely mára a chocoMe csokoládék védjegyévé vált.

A tökéletességre törekvés és kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétől kezdve a csokoládékészítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhető.

A ChocoMe termékei kiemelten megtalálhatóak az ajánlott céges ajándékaink között.

 

Nyitvatartás

A webshopunkból megrendelt terméket előre egyeztetett időpontban Budapesten a Horánszky utca 5 szám alatti irodánkban tudja átvenni. 

Kövess minket a Facebookon is

Elérhetőségeink

 

  • +36 70 300 2277

 

 

Scroll to top